Myyntitili

Myyntitili konseptillamme pystymme maksamaan vaunustasi parhaan ostohinnan, koska meidän ei tarvitse sitoa rahaa myynnin ajaksi. Erona suoramyyntiin on se, että saat sovitun kauppasumman tilillesi kun vaunu on myyty. Myös loppuvelan lunastus on mahdollista.

Hoidamme kaiken myyntiin liittyvän työn puolestasi! Otamme laadukkaat kuvat, luomme ammattimaiset myynti-ilmoitukset, vastaamme kyselyihin ja tietenkin teemme kaikki paperityöt puolestasi. Ostajalle pystymme tarjoamaan rahoituksen, sekä ottamaan vastaan vaihdokkeja laidasta laitaan. Sinulle jää työksesi vain odotella kauppojen syntymistä!

Myymistämme vaunuista otamme myös kaupan jälkeisen virhevastun, sillä vaunu käy meidän nimissä ennen kuin se siirtyy seuraavalle omistajalle.

Vaunun kunto ja sen todentaminen

Myyntitili vaunujen kunto ja kunnon todentaminen on meille todella tärkeä asia. Me emme halua myydä rikkinäisiä tai viallisia kamppeita.

Jokainen myyntitili vaunu käy läpi 3-vaiheisen myyntitarkastuksen sisältäen kosteusmittauksen, teknisentarkastuksen, koeponnistuksen ja pesut.

Tällä menetelmällä saamme varmuuden vaunun kunnosta ja seuraavalle ostajalle ei jää epäselvyyksiä.

Myyntitilin kustannukset

Meillä ei ole kiveenhakattua provisiota myytävistä kohteista vaan provisio on aina tapauskohtainen. Kauppasumma, mikä myyntitilisopimukseen kirjataan on se summa, jonka tulet vaunustasi saamaan kun se on myyty seuraavalle. Tästä summasta ei lähde mitään kuluja pois.

Sinun kustannuksesi tulevat menemään suoraan vaunuun, sen tarkastuksiin ja mahdollisiin kunnostuksiin.

3-vaiheisen myyntitarkastuksen, jonka jokainen vaunu käy läpi kustantaa 249€ (sis. kosteusmittaus, tekninen tarkastus ja pesut). Jos huomaamme tarkastuksen aikana myyntiä haittaavia vikoja (esim. keittiön hana vuotaa, jääkaappi ei toimi, yms.) myös  näiden mahdollisten vikojen korjaukset tulevat asiakkaan kustannettavaksi. Tarkastusten hinta ei ole meidän normaaleja hintojamme ja koskee vain myyntitili asiakkaita.

Tarkastusten aikana käytämme tietenkin maalaisjärkeä. Jos huomaamme jo kosteusmittaus vaiheessa, että vaunu ei ole kunnossa ja emme sitä voi myyntiin ottaa, ilmoitamme sen jo tässä vaiheessa ja perimme vain tehdystä työstä eli kosteusmittauksen osuuden. Sama pätee tarkastuksen muita vaihetakin. 

Tarkastuksissa, sekä korjauksissa ei ole pakollista käyttää meidän palveluitamme. Niissä voi käyttää mieleistään valtuutettua caravanalan yritystä. Tarkastuksista ja korjauksista tarvitsemme kuitenkin kirjalliset dokumentit myyntiä varten.

Tärkeimmät ehdot ja säännöt

- Vaunun tulee olla meidän edellyttämässä myyntikunnossa

- Sopimuksen kesto aina 2kk kerrallaan. Mikäli vaunua ei saada myytyä 2kk aikana, sopimus on mahdollista uusia ilman kustannuksia.

- Sopimuksen ajan vaunua ei saa käyttää ja sen tulee olla esillä meidän piha-alueellamme. Vaunun tulee olla lähtövalmiina seuraavalle ostajalle.

Mikäli kiinnostuit myymään vaunusi myyntitilimme kautta, soita, laita sähköpostia,  tai ota yhteyttä sivun lomakkeella!

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin