Ostamme ja otamme myyntiin matkailuvaunuja!

Löytyykö sinulta matkailuvaunu, josta olisit aikeissa luopua. Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa! Meillä on tarjota sinulle kaksi vaihtoehtoa kuinka muutat vaunusi rahaksi.

Suoramyynti

Nopein tapa muuttaa vaunusi rahaksi on myydä se suoraan meille. Saat rahat nopeasti tilillesi ja me hoidamme kaikki paperityöt puolestasi!

Myös loppuvelan lunastus on mahdollista.

Myyntitili

Myyntitilillä pystymme maksamaan vaunustasi parhaimman hinnan, koska emme joudu sitomaan rahojamme vaunuun myynnin ajaksi.

Suoramyyntiin erona on se, että saat sovitun ostohinnan vaunustasi kun vaunu on myyty seuraavalle omistajalle. Lunastamme tarvittaessa myös loppuvelan.

Hoidamme kaikki myyntiin liittyvän työn puolestasi. Otamme laadukkaat kuvat, teemme ammattimaiset myynti-ilmoitukset, markkinoimme, vastaamme kyselyihin ja luonnollisesti hoidamme kaikki paperityöt puolestasi. Ostajalle pystymme tarjoamaan rahoituksen, sekä ottamaan vastaan vaihdokkeja.

Kaupanteon jälkeinen virhevastuu siirtyy myös meille, koska vaunu käy meidän nimissämme ennen kuin se siirtyy seuraavalle omistajalle.

Sinun tehtäväksesi jää vain odotella kauppojen syntymistä!

Mikäli kiinnostuit, soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä sivulla olevalla lomakkeella, niin vastaamme mahdollisimman pian!

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin