Tulemme uudistamaan työhinnastomme talven 2019 aikana. Se selkeytyy ja lisäyksenä tulee alustan huollot lähinnä Fiat Ducato (Boxer, Jumper) sekä Ford Transit malleihin.

Pyydä tarjous huollosta tai korjauksesta. Sähköpostilla tehdyt tarjouspyynnöt olisi suositeltavia. Muista liittää tarvittavat tiedot. Usein riittää rekisterinumero mutta kaikki lisätieto on tervetullutta.

 

Meidän työveloitus perustuu tehokkaaseen käytettyyn aikaan. 

Meiltä saa myös Handelsbankin rahoituksella. Se on ostorahoitus, jolloin auto siirtyy heti ostajan nimiin. Tällöin ei välttämättä kaikenvaraa

Nyt Handelsbankenin aktiivirahalla kaikki ostokset joustavasti sopivalla kk erällä. Olipa kyseessä kallis korjaus tai vaikkapa auto, niin aina löytyy edullinen luotto. 6, 10 20, 30kk mukavasti 5€ kuukausi kululla, Yli 10kk luotolla avausmaksu 180€, joka tulee ensimmäiseen maksuerään.  . Myös isompiin ostoksiin normi rahoitus 48 - 120kk Tällöi korko n. 6,5%
Esim. 6kk luotto ilman luotonavausmaksua ja kulut vain 5,- / kuukausi

Kyseisellä rahoituksella esim. auto siirtyy heti ostajan nimiin jolloinka kallista kaikenvara vakuutusta ei välttämättä tarvitse ottaa.

 

Huolto lumilinkoihin. MTD, Wolf, CupCadet, Yardman

Lumilingon perushuolto
Öljyn vaihto 5W30 synt. 8,-
Tulpan vaihto. Tulppa 7,-
Kitkapyörän, vaijereiden tarkastus / säätö
Syöksytorven voitelu, terän säätö
Työ 67,-
Yht.  82,-

Mahdolliset Lisätyöt Ohjauksella varustettujen planeettapyörästön puhdistus / voitelu  35,-
Hihnojen vaihto   40€ + hihnat
Muut lisätyöt 67€/h