Verkkokauppa uudistuu. Tulemme yksilöimään pienempiin osiin verkkokaupan tuoteryhmiä

Yli 50€ euron tilaukset rahtivapaasti. Alennuskoodi 5000 tai

Alle 50€ tilauksista 10% alennus. Alennuskoodi LCH

Paikkakuntalaiset nouto asiakkaat:

Mikäli ette halua tulla liikkeen sisälle. Tehkää tilaus verkkokaupan kautta ja maksakaa checkout toiminnolla. Keräämme tuotteet valmiiksi.
Kun tulette noutamaan ajakaa ovemme eteen ja piipatkaa. Tuomme tuotteet autoonne ilman lähikontakteja.
Muistakaa käyttää tilauksessa alennuskoodia LCH se antaa vielä 10% alennuksen tilauksen tuotteista.

Kaasu Grilli 30mbar

Loppukesän TARJOUS Malibu kaasugrilli. Hinta 110€  Tiesithän että verkkokaupaun kautta LCH koodilla 10% alennusta tai alennuskoodilla 5000  ilmainen rahti kotimaassa.

Alennuskoodi LCH tilauksen yhteydessä

Suomen nopein Caravan tuotteiden  toimitus ympärin maan. Koskien tuotteita, jotka löytyvät varastostamme. Ohjelma ei anna tilata jos tuotetta ei ole varastostamme suoraan toimitukseen. 1 - 3 päivää riipuen toimitus ja maksutavasta. Nopein Checkout suoritus ja matkahuollon paketti.

Verkkokaupastamme saat tuotteet 24/7 checkout etukäteismaksulla. Annamme ohjeet tavaran noutamiseen kun olet tehnyt ostoksen. Tilaus täytyy tehdä arkisin ennen klo. 15.00

Nopea toimitus ympäri maan. Kaikki tuotteet suoraan varastostamme. Toimitukset tilauspäivänä mikäli tilaus on  tehty klo. 15.00 mennessä.

Kun haluat maksaa pankkitunnuksilla käytä maksutapaa Checkout. Sieltä avautuu pankki- ja luottokortti maksaminen. Tämä mahdollistaa nopean toimituksen.
Verkkokaupasta löydät matkailuautojen, matkailuvaunujen varaosat ja tarvikkeet. Lisäksi löytyy myös Mtd, Yardman, Wolf, CupCadet lumilinkojen varaosat.

Me emme tilaa erikseen tuotetta kun saamme tilauksen, vaan jos ohjelma antaa laittaa sen koriisi se on varmasti myös meillä hyllyssä. Tilauksesta toimitamme myös yhteistyö kumppaneitemme tuotteita. Yhteistyötä teemme kaikkin merkkeihin ja tarviketoimittajiin mm. Reimo, Movera, Ats-tuonti, Kama, Caravantukku, Teohydrauli jne....

Kirpputorilla vaihtolaitteita ja muuta mukavaa. Käy tutustumassa.

Meiltä löytyy kattava valikoima ja osaamista MTD lumilinko varaosista. Mtd konsersin laitteet Mtd, Yardman, Wolf, CupCadet linkojen ja pienkoneiden varaosat.

Trapper mönkijöiden huolto-osat hyllystä.

Olemme experttejä MTD ( Mtd, Yardman, Wolf, CupCadet) lumilinko asioissa.

 

Caravan cleaner 1L tehokas puhdistusaine. Autoglym Caravan and motorhome cleaner

Nyt tarjoushintaan tehokasta puhdistusta. Kaikkien caravaanareiden rakastama Caravan cleaner.

12€ 1L ruiskupullo

Ei kun klikkaa kuvaa ja laita tilaukseen. LCH alennuskoodilla vielä tarjoushinnasta -10% koskee vain verkkokauppaa.